Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Murgeanu, eliberat din arestul preventiv

Razvan Murgeanu

Fostul consilier prezidențial Răzvan Murgeanu va fi eliberat din arestul preventiv în urma unei decizii luată de Curtea de Apel București. El va fi plasat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, dare de mită şi instigare la infracţiunea de spălare a banilor.

Fostul consilier prezidențial Răzvan Murgeanu a fost reținut de către procurorii DNA în data de 16 martie sub acuzațiile de trafic de influență, dare de mită, instigare la spălare a banilor.

În același dosar a fost reținută și Gabriela Gângoe-Simion, practician în insolvență, fiind acuzată de intermedierea ori înlesnirea efectuării unor operațiuni comerciale sau financiare, de către persoana care are sarcina de a supraveghea, a controla, a reorganiza sau a lichida un operator economic privat, complicitate la trafic de influență, complicitate la dare de mită, abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare a banilor în formă continuată.

De asemenea, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Valentin Stănescu, fost director în cadrul Primăriei Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.