Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare spectaculoasă: Un lider PSD candidează din partea UNPR

sigla_unpr

UNPR face o mişcare de efect chiar în ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, fost preşedinte PSD Timiş, va candida pe listele UNPR. Acesta va încerca să obţină un mandat de consilier judeţean şi,  ulterior, chiar un nou mandat de preşedinte al CJ Timiş.

Mutarea a fost confirmată pentru stiripesurse.ro de deputatul Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş.

În octombrie 2015, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și conflict de interese, pe vremea când era director la Direcția Apelor Banat. Bojin este cercetat şi de DNA, într-un dosar privind fapte de corupție legate de direcționarea unor alocări bugetare către unități administrativ-teritoriale din județ în vederea finanțării contractelor pe care le avea în derulare cu o firmă de casă.

Titu Bojin a demisionat din funcţia de preşedinte PSD Timiş din cauza problemelor penale. Acesta nu a mai fost inclus pe lista de consilier a PSD, iar organizaţia locală din care face parte a propus excluderea sa din partid. PSD îl susţine pentru şefia CJ Timiş pe deputatul Sorin Grindeanu, fost ministru pentru Societatea Informaţională în Guvernul Ponta.

Vezi şi: Guvernul se pregăteşte de surpriza anului: Alegeri locale în două tururi (presă)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.