Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul de Etnografie și Artă Populară Maramureș lansează un proiect inedit: maramureșenii sunt invitați să ajute la îngrijirea Muzeului Satului

Muzeul Satului
muzeul satului

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș organizează proiectul „Adoptă o grădină în satul de pe deal”. Maramureșenii sunt invitați să participe la lucrările de îngrijire și înfrumusețare ale curților și grădinilor căsuțelor din Muzeul Satului, informează Mediafax.

Proiectul este realizat în colaborare cu Consiliul Județean și Banca pentru Alimente Maramureș. Participanții vor lucra în curți și vor învăța de la specialiști tehnici de grădinărit.

„Sunteți invitați cu mic, cu mare să participați la lucrările de îngrijire și înfrumusețare ale curților și grădinilor căsuțelor din Muzeul Satului. De asemenea, vi se oferă șansa de a răsfăța mascotele muzeului, iepurașii pufoși și cățelul blănos. Reprezentanții Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș împreună cu cei ai Băncii pentru Alimente Maramureș vor coordona atelierele de grădinărit, la care participanții vor învăța cum se realizează compostul”, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Maramureș.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Înscrierile se fac on-line, iar participanții pot folosi propriile unelte de grădinărit. În interior, purtarea măștii este obligatorie și se respectă toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.