Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzicienii vin în ajutorul fanilor, pe timp de pandemie: Lecții de muzică sau campionat de beer pong caritabil

casti muzica

Artiştii vin cu metode variate de a-şi ajuta şi distra semenii pe timp de pandemie. Dacă trupa Megadeth vine cu ceva clasic, lecţii de muzică, Jon Bon Jovi spală vase într-un restaurant, iar Post Malone organizează un campionat de beer pong caritabil.

Mulţi artişti au donat bani unor organizaţii diverse sau au susţinut concerte virtuale, într-un efort de a-şi ajuta semenii în această perioadă nesigură şi marcată de izolare socială. Unii muzicieni au ales însă modalităţi mai neobişnuite de a-i ajuta pe cei din jur, potrivit Mediafax.ro.

Vezi și: COVID-19 se transmite prin aerul respirat? Ce spune Organizația Mondială a Sănătății

Membrii trupei Megadeth s-au gândit că izolarea este perioada perfectă pentru a te ocupa de un hobby şi îşi ajută fanii cu lecţii de cântat la instrumente precum chitară şi tobe.

Basistul Megadeth David Ellefson, prin fundaţia sa, David Ellefson Youth Music Foundation, a lansat iniţiativa School's Out pentru a preda copiilor lecţii de cântat la instrumente muzicale. I s-au alăturat colegii de trupă Dirk Verbeuren şi Kiko Loureiro, chitarista trupei lui Alice Cooper, Nita Strauss, fostul chitarist Guns N' Roses, Ron Thal, basistul Chris Kael de la Five Finger Death Punch şi Frank Bello, de la Anthrax.

Pe de altă parte, Frank Iero de la My Chemical Romance îşi ajută fanii să cânte unele dintre hiturile trupei, iar Taylor Hawkins de la Foo Fighters a distribuit o lecţie de cântat la tobe inspirat de Roger Taylor de la Queen.

Citește și: CCR discută pe 6 mai sesizările PNL pe legile inițiate de PSD privind amânarea plății ratelor și suspendarea plății utilităților

Audiţii de albume face și Tim Burgess, liderul formaţiei The Charlatans. În fiecare seară, acesta găzduieşte petreceri la care fanii pot asculta albume clasice indie, despre care pot apoi discuta.

Restaurantul JBJ Soul Kitchen din Red Bank, New Jersey, îi aparţine lui Jon Bon Jovi şi a rămas deschis în această perioadă pentru a oferi o masă caldă persoanelor vulnerabile din comunitate. Rockerul poate fi văzut frecvent spălând vasele aici.

Jarvis Cocker citeşte în fiecare duminică seară poveşti pentru copii, iar proiectul a debutat săptămâna trecută, cu „Times Square In Montana”, de Richard Brautigan, potrivit contactmusic.com.

Citește și: Impozitarea cu 90% a salariilor de lux din sistemul bugetar: lista măsurilor USR pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Lizzo, unul dintre cele mai mari staruri pop ale momentului, găzduieşte sesiuni de meditaţie. Sesiunile durează o jumătate de oră şi sunt organizate pe contul de Instagram al artistei. Lizzo s-a mai implicat în lupta cu pandemia trimiţând mâncare medicilor din diferite spitale din SUA.

Post Malone organizează un campionat de beer pong, un joc în care pasiunea pentru ping pong se combină cu cea pentru consumul de bere. Turneul este, bineînţeles, organizat în scop caritabil, iar încasările vor fi donate celor care se luptă cu pandemia de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.