Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționaliștii s-au unit: PRM și PRU au pus baza unei alianțe - VIDEO

alianță prm pru

Naționaliștii din România au pus bazele unei noi alianțe electorale! Partidul România Mare, cel fondat de Corneliu Vadim Tudor, a bătut palma cu formațiunea lui Bogdan Diaconu, Partidul România Unită, pentru o alianță care va participa la alegerile din 2019 și 2020.

Ținta imediată e câștigarea unor locuri pentru Parlamentul European, în urma alegerilor parlamentare din mai.

”Cel mai important este că singurele partide nationaliste de pe scena politica romanesca, Partidul Romania Mare, care a tinut steagul nationalismul aprins aproape 30 de ani, și Partidul Romania Unita, partidul care a avut cea mai mare performanta la ultimele alegeri, deci cele mai reprezentative partide care reprezinta nationalismul romanesc, au inteles ca trebuie sa lasam orgoliile deoparte si au inteles ca trebuie sa oferim Romaniei sansa de a avea o voce care sa apere interesele poporului roman și ale natiunii romane în Parlamentul European. Eu ma bucur foarte tare ca astazi am hotarat ca PRM și PRU sa formeze o alinata electorala și sa ne prezentam in alegeri impreuna, atat pentru europarlamentare, cat si pentru celelalte trei. Cat ne vor da romanii. Tinta e sa ducem nationalismul romanesc in Parlamentul European și sa formam o familie politica in Parlamentul European, alaturi de curentul nationalist european pentru a garanta ca Europa nu-si va schimba planul initial, acela de a fi o Europa unita, a natiunilor si a tarilor suverane.

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk

Este foarte important ca astazi am decis sa mergem impreuna, sa pasim impreuna pe un drum, care sunt convins ca dupa doi ani, cand incheie cele patru tururi electorale la care ne-am angajat sa luptam pentru natiunea romana vom apropia obiectivul de a avea o Romanie mare si unita. Sunt cativa pasi tehnici de facut: trebuie sa aducem organizatiile impreuna, sa creăm o coeziune in acesta alianta și sigur, consultandu-ne cu organizatiile de partid si membrii de partid și la momentul in care se depune lista, vom avea o lista cu cei mai buni candidati pe care alianta PRM-PRU poate sa ii ofere.”, a spus Bogdan Diaconu, președintele PRU.

De partea cealaltă, Victor Iovici, președintele PRM, crede că noua alianță va avea un cuvânt de spus în politică.

Citește și: Juncker salută o decizie controversată a Guvernului României

”Noi ne bucuram ca la apelul Partidului Romania Mare, Partidul Romania Unita a raspuns pozitiv si suntem hotarati ca sa redam demnitatea romanilor și a Romaniei intr-o Europa a natiunilor, nu asa cum a fost pana acum. Sunt convins ca romanii trebuie sa-si capete identitatea pe care au avut-o inainte și Romania trebuie sa fie Romania tuturor romanilor indiferent unde sunt ei. Noi suntem convinsi ca la alegerile care urmeaza, vom fi o forta si noi vom desemna viitorul Romaniei.”, a spus liderul PRM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.