Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nacho și-a prelungit contractul cu Real Madrid

ESPN.com
Nacho Fernandez

Clubul Real Madrid a anunțat joi că fotbalistul său, Nacho, și-a prelungit contractul și va rămâne la clubul la care evoluează din copilărie, Real Madrid, unde s-a instalat acum 20 de ani și alături de care a câștigat 17 trofee.

În 2001, la vârsta de 11 ani, Nacho s-a alăturat echipei Alevín A. Apoi a continuat să participe la echipele de copii, cadeți și juniori, înainte de a reprezenta Real Madrid C și Castilla, care au fost ultimii pași înainte de a îndeplini visul fiecărui jucător al academiei, acela de a debuta la prima echipă a clubului Real Madrid și să se impună ca un membru al echipei. El și-a făcut intrarea în periplul din LaLiga la Valencia, în aprilie 2011, înainte de sezonul 2012/13, potrivit mediafax.ro.

De atunci, Nacho s-a bucurat de o carieră plină de succese, în care a obținut nu mai puțin de 17 trofee: de câte 4 ori Liga Campionilor și Cupa Mondială a Cluburilor, de 3 ori Super Cupa UEFA, două titluri în LaLiga, o Cupă a Regelui și de 3 ori Super Cupa Spaniei.

Nacho este în prezent cel mai longeviv membru al primei echipe a celor de la Real Madrid. El a acumulat 233 de prezențe în tricoul madrilenilor, dintre care 158 în LaLiga, 41 în Liga Campionilor, 30 în Copa del Rey, trei în Cupa Mondială a cluburilor și odată Supercupa Spaniei, marcând în total 12 goluri. În sezonul trecut, care a fost al 20-lea al său la club, a evoluat de 33 de ori și a marcat o dată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.