Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadia Comăneci, apariție alături de Arnold Schwarzenegger. Reacția de senzație a actorului când a fost filmat: 'Asta este relația noastră' / VIDEO

spynews.ro
nadia comaneci

Nadia Comăneci (57 ani) a distribuit marți, pe contul personal de Twitter, un videoclip în care apare alături de actorul Arnold Schwarzenegger, fosta gimnastă menționând că întâlnirea dintre cei doi, de la sala de sport, este modul ideal de a aniversa 43 de ani de la primul 10, obținut la Montreal.

Cvintupla campioana olimpică a României la Jocurile Olimpice l-a întâlnit pe fostul guvernator al statului California, într-o sală de sport, în timp ce fostul culturist lucra la aparatele de forță.

Accident GRAV în Suceava: TIR, impact frontal cu un camion - Trei victime. Circulaţia este restricţionată

”Asta este relația noastră. Eu fac toată treaba și ea primește laudele. Eu lucrez atât de mult la aparatele de fitness și devin din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără. Asta e problema aici. Mă bucur că te-am întâlnit”, a spus Arnold Schwarzenegger în videoclipul postat de Nadia.

La 18 iulie 1976, Nadia Comăneci obținea primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia a câștigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă și paralele, o medalie de argint, la echipe, și una de bronz, la sol.

Nici Arnold Schwarzenegger nu este străin de competiții și medalii. Fostul culturist a fost încoronat Mr. Universe (în 1968, 1969 și 1970) și a fost Mr. Olympia de 7 ori (în 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975 și 1980).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.