Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka a devenit ambasador al mărcii Louis Vuitton

wtatennis.com
naomi osaka

Jucătoarea de tenis Naomi Osaka, locul 3 WTA, a devenit ambasador al mărcii de lux Louis Vuitton, informează CNN potrivit news.ro.

Tripla campioană de grand slam va apărea va apărea în campania de primăvară-vară 2021 a mărcii.

"Onorată să fiu cel mai nou ambasador al Casei Louis Vuitton. Poveste amuzantă: Când aveam 16 ani, i-am cumpărat mamei mele o geantă LV drept cadou de ziua ei de naştere şi a fost un fel de tradiţie de atunci", a spus ea, într-o postare pe reţelele de socializare.

Într-un comunicat de presă, Louis Vuitton a descris-o pe Osaka ca fiind "independentă şi modernă”, o persoană care  "întruchipează perfect femeia Louis Vuitton”.

Anunţul parteneriatului a fost însoţit de fotografii de campanie realizate de directorul artistic al colecţiilor pentru femei, Nicolas Ghesquière, pentru viitoarea sa colecţie de primăvară-vară 2021. În ele, Osaka apare purtând o rochie colorată în timp ce ţine o geantă inscripţionată cu monograma mărcii.

Pe Instagram, Ghesquiere a declarat despre Osaka ca este "o tânără excepţională care îşi reprezintă generaţia şi este un model pentru toată lumea".

"Cariera şi convingerile ei sunt o sursă de inspiraţie şi sunt impresionat de Naomi. Este consecventă şi nu face compromisuri cu privire la valorile ei. Aştept cu nerăbdare să împărtăşesc noi proiecte cu Naomi în anul ce vine!", a spus el.

În timpul US Open, Osaka, care este de origine haitiană şi japoneză, a fost lăudată pentru că a susţinut protestele Black Lives Matter care au izbucnit vara trecută. La fiecare dintre cele şapte meciuri din ediţia 2020 a turneului, ea a purtat măşti pe faţă cu numele unor victime ale presupuselor abuzuri ale poliţiei sau ale violenţei rasiste din SUA.

Jucătoarea japoneză, în vârstă de 23 de ani, fost lider WTA, a câştigat US Open în 2018 şi 2020 şi Australian Open, în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.