Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka, prima semifinalistă a turneului Australian Open

wtatennis.com
naomi osaka

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, numărul trei mondial, s-a calificat în semifinalele turneului Australian Open, după ce a învins-o pe taiwaneza Su-Wei Hsieh (71 WTA) cu 6-2, 6-2, marţi, la Melbourne, potrivit Agerpres.

Campioană la Melbourne în 2019, Osaka a obţinut o victorie facilă, în doar 66 de minute, urmând să joace în penultimul act cu învingătoarea dintre românca Simona Halep (2 WTA) şi americanca Serena Williams (11 WTA).

Până acum, la turneele de Mare Şlem, Osaka (23 ani) a cucerit trofeul de fiecare dată când a atins sferturile de finală (US Open 2018 şi 2020, Australian Open 2019).

Hsieh (35 ani) a devenit jucătoarea cea mai în vârstă fost care atinge în premieră un sfert de finală la un turneu major în era open.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Patru dintre precedentele cinci confruntări s-au încheiat în trei seturi, dar de data aceasta Osaka nu i-a lăsat nicio şansă adversarei.

Osaka a încheiat meciul cu 7 aşi şi cu un procentaj de 92% la mingile câştigate cu primul serviciu, salvând cele trei mingi de break pe care le-a avut taiwaneza.

În turul precedent, Osaka a fost aproape de eliminare, după ce Garbine Muguruza a avut două mingi de meci în setul al treilea.

Celelalte două sferturi de finală, programate miercuri, vor fi Ashleigh Barty (Australia/N.1) - Karolina Muchova (Cehia/N.25) şi Jennifer Brady (SUA/N.22) - Jessica Pegula (SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.