Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Narcis Răducan, despre Edi Iordănescu: 'E valoros și oriunde se va duce va face performanță'

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu nu se simte prea comod la Gaz Metan Mediaș, din cauza problemelor de la echipă, și e posibil să plece în următoarele zile. Din câte se pare, următoarea posibilă destinație a antrenorului nu va fi FCSB, potrivit Mediafax.

Viorica Dăncilă a dat lovitura în SUA: Acord cu Guvernul american pentru reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă

Narcis Răducan a declarat că Iordănescu jr. nu este o țintă pentu echipa la care este oficial. Este mulțumit de jocul FCSB-ului după venirea lui Bogdan Vintilă, astfel că în acest moment nu se pune problema înlocuirii antrenorului. În ultimele 3 etape, disputate împotriva celor mai puternice echipe din Liga 1, cu Viitorul, Craiova și CFR, vicecampioana a scos 7 puncte. ”Dacă este Edi Iordănescu o țintă pentru noi? Ținta era acum, voiam să câștigăm împotriva lui. Acum, dacă e spectator, nu mai e o țintă. Se duce la altă echipă și îi ridică pe alții. E valoros și oriunde se va duce va face performanță. E exclus să-l luăm în calcul pentru FCSB, avem un antrenor care se dovește a fi pe zi ce trece tot mai bun, așa că are parte de susținerea noastră 100%", a spus Narcis Răducan la Pro X.

Edward Iordănescu tras un semnal de alarmă la finalul partidei cu Universitatea Craiova, scor 2-3, în privința lotului de care dispune. Este nevoit să facă prea multe improvizații, acest lucru influențând negativ rezultatele obținute. În urma partidei cu oltenii, Gaz Metan Mediaș a ajuns la două înfrângeri consecutive, singurele din acest sezon. Echipa lui Iordănescu se află pe locul 4 în Liga 1, cu 18 puncte, iar în următoarea rundă va juca pe terenul campioanei CFR Cluj.

Mai mult, echipa a fost eliminată marți și din Cupa României. A cedat cu 2-1 în fața Forestei Suceava, din Liga 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.