Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Natalia Gavrilița: Noi nu putem dezamăgi oamenii

gov.md
natalia gavrilita

Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, anunță că autoritățile vor beneficia de patru ani de stabilitate politică pentru a convinge cetățenii că statul poate lucra în interesul public și în interesul cetățenilor.

Declarația a fost făcută în cadrul unei ședințe de lucru la Ministerul Justiției, unde premierul l-a prezentat pe noul ministru, Sergiu Litvinenco, transmite Deschide.md.

„Președintele, Parlamentul și Guvernul lucrează într-o echipă. Într-o echipă care împărtășește aceeași viziune de schimbare. Vom beneficia de acești patru ani de stabilitate politică pentru a convinge cetățenii că statul și toate elementele statului, în special justiția, poate lucra în interesul public și în interesul cetățenilor”, a declarat ea.

Potrivit premierului, scopul autorităților este să aducă schimbări pozitive în viața reală a cetățenilor, nu doar pe hârtie.

„Noi nu putem dezamăgi oamenii. Dezamăgirile au fost prea multe. Deja s-au acumulat aceste nedreptăți, încât nu ne mai putem permite nicio greșeală. Înțelegem că povara este foarte mare și va trebui să muncim cu abnegație, în fiecare zi, pentru a aduce aceste rezultate în viața reală, nu doar pe hârtie”, a adăugat Gavrilița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.