Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Natalia Intotero: Elevii trebuie să rămână în bănci

Facebook
Natalia Intotero

Președintele Comisiei de învățământ din Camera Deputaților, Natalia Intotero, face un apel pentru menținerea cursurilor cu prezență fizică: „Lăsați „liber„ la educație! Țineți școlile deschise”.

„Elevii trebuie să rămână #înbănci. Voci din spațiul public amenință că sălile de clasă vor fi din nou închise în octombrie. Pretextul? Valul 4 al pandemiei și regulile nerespectate din școli. Motivul adevărat? Lipsa soluțiilor durabile și incapacitatea celor care conduc astăzi sistemul de învățământ. Cum s-a ajuns aici contează mai puțin. Ce este important acum este ca elevii să parcurgă un an școlar normal! Eu nu sunt de acord cu închiderea școlilor și sunt convinsă că și mulți dintre voi aveți aceeași părere”, scrie, miercuri, pe Facebook, Natalia Intotero.

Ea face un apel pentru menținerea cursurilor cu prezență fizică.

„Prin campania „#înbănci”, încercă să atragem atenția asupra importanței pe care un parcurs educațional sănătos îl are pentru copii. Facem un apel către cei care au lacătul în mână și se pregătesc să încuie din nou instituțiile de învățământ. Lăsați „liber” la educație! Țineți școlile deschise”, conchide Intotero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.