Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de handbal feminin a Ungariei se antrenează la Odorheiu Secuiesc

Mediafax
handbal

Echipa naţională de handbal feminin a Ungariei, calificată la Jocurile Olimpice din Japonia, programate în perioada 23 iulie - 8 august, se va antrena în România, la Odorheiu Secuiesc, timp de o săptămână.

"Echipa naţională de handbal feminin a Ungariei care se pregăteşte pentru olimpiade se va antrena la Odorheiu Secuiesc în perioada 28 iunie - 2 iulie. De asemenea, va avea loc o sesiune de antrenament deschis şi o întâlnire cu publicul pe parcursul celor cinci zile, la care poate să participe şi presa. Pe 29 iunie, marţi de la ora 17:00, echipa naţională va susţine un antrenament deschis în sala de sport a oraşului Odorheiu Secuiesc. Joi, 1 iulie, de la ora 19:00, va avea loc şi o întâlnire cu publicul în Odorheiu Secuiesc, pe terasa Pensiunii Páva Kert", a anunţat, vineri, Consiliul Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

Consiliul Judeţean Mureş a precizat că naţionala Ungariei va ajunge pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş, în data de 28 iunie, la ora 10:25, ocazie cu care va fi întâmpinată de preşedintele CJ, Péter Ferenc, primarul oraşului Târgu Mureş, Soós Zoltán, vicepreşedintele CJ Mureş, Kovács Mihály Levente şi vicepreşedintele oraşului Târgu Mureş, Portik Vilmo, informează Agerpres..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.