Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de rugby a SUA a învins Uruguay, în meciul tur pentru calificarea la Cupa Mondială 2023

Agerpres - Reuters
Irlanda scotia rugby

Naţionala de rugby a Statelor Unite (locul 16 mondial) a învins greu, sâmbătă seara, cu 19-16, reprezentativa Uruguay (locul 17), în meciul tur al finalei americane pentru accederea la Cupa Mondială din 2023 din Franţa, scrie AFP.

Pe Infinity Park din Glendale (Colorado), naţionala SUA s-a impus în ultimele minute ale partidei, dar aşteaptă cu emoţii returul care va avea loc sâmbăta viitoare la Montevideo, potrivit agerpres.ro.

Învingătoarea din această confruntare se califică direct la CM de rugby 2023 urmând să facă parte din grupa A, alături de Noua Zeelandă, Italia, Franţa şi viitoarea campioană a Africii.

Învinsa va disputa un meci de baraj cu învingătoarea din partida Canada - Chile, echipe care au terminat pe locul secund în turneul de calificare din America de Nord, respectiv America de Sud. Naţionala ce va câştiga barajul se va califica în grupa D a Mondialului, alături de Anglia, Japonia, Argentina şi câştigătoarea turneului din zona Oceania-Pacific.

Aşa cum se ştie, marţi a debutat cea de-a doua fază a vânzării de bilete pentru Cupa Mondială de rugby, competiţie care va avea loc în Franţa, între 8 septembrie şi 28 octombrie 2023.

Aproximativ 250.000 de bilete au fost puse în vânzare cu această ocazie, tichetele fiind rezervate în primul rând persoanelor înscrise deja pe site-ul oficial, iar apoi pentru toată lumea.

Ambiţia organizatorilor este ca biletele să fie vândute în proporţie de "100%", conform directorului general al comitetului Franţa-2023, Claude Atcher.

Biletele vor fi oferite sub forma unor "pachete" de două meciuri, pentru sferturile de finală, programate pe Stade de France şi Stade Velodrome din Marsilia, sau pentru partide din grupe programate în fiecare dintre cele nouă oraşe care vor găzdui competiţia.

Doritorii vor avea posibilitatea să aleagă primul meci, însă cel de-al doilea, "mai puţin prestigios", le va fi impus pentru a se "echilibra vânzarea în fiecare oraş", a explicat Atcher.

Noi faze de vânzare a biletelor (pentru semifinale şi finală) vor avea loc în primăvara anului viitor, la finalul următoarei ediţii a Turneului celor Şase Naţiuni, iar apoi în septembrie 2022, pentru tichetele rămase disponibile.

Campioana mondială en-titre este Africa de Sud, iar vice-campioană este Anglia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.