Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala feminină de fotbal nu a mai mers în Croaţia, după ce au fost depistate două cazuri de COVID-19 în cadrul lotului

www.gsp.ro
naționala fotbal feminin

Naţionala feminină de fotbal a României nu a mai mers în Croaţia, după ce o jucătoare şi un membru al staff-ului au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează FRF.

"Naţionala feminină nu a mai mers în Croaţia, deplasare programată în această dimineaţă, după ce au fost depistate două cazuri pozitive cu virusul SARS-CoV-2 în cadrul lotului. Este vorba despre un membru al staff-ului tehnic şi o jucătoare. Aceasta a fost testarea UEFA necesară partidei cu naţionala Croaţiei şi a treia din această acţiune a lotului. În plus, întreaga delegaţie a efectuat testarea rapidă la intrarea în cantonamenul de la Mogoşoaia, potrivit news.ro.

Citește și: Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Federaţia Română de Fotbal a luat toate măsurile care se impuneau pe durata acestei acţiuni, de la păstrarea distanţei în sala de mese până la cazarea în regim single a fiecărei persoane implicate în această acţiune. Cele două persoane au fost izolate de restul echipei, urmând ca DSP să deschidă o anchetă epidemiologică.

FRF a solicitat UEFA reprogramarea partidei cu naţionala Croaţiei din 1 decembrie, un răspuns în acest sens urmând a fi comunicat ulterior", a precizat FRF.

Naţionala feminină trebuie să dispute, marţi, în deplasare, împotriva Croaţiei, ultimul joc din campania de calificare la WEURO 2021. România ocupă locul 3 în grupa H a preliminariilor, fără şanse de calificare la turneul final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.