Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - 'LeBron are acea esenţă indefinibilă pe care o numim leadership', a spus Kareem Abdul-Jabbar

totalbaschet.ro
LeBron James

Legendarul Kareem Abdul-Jabbar l-a felicitat pe LeBron James pentru doborârea recordului istoric al celor mai multe puncte marcate în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) şi consideră că starul lui Los Angeles Lakers "are acea esenţă indefinibilă care se cheamă leadership", relatează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

"Cariera lui LeBron este cea a unui jucător care a dominat acest joc. A avut puterea şi talentul să intre în această ligă şi a avut un impact care a durat 20 de ani. Trebuie să-i dăm aprecierea noastră pentru rezistenţa sa şi pentru cum domină jocul", a spus Abdul-Jabbar pentru postul TNT, după ce LeBron a doborât recordul său de puncte (38.387).

"LeBron şi-a condus mereu echipele, are acea esenţă indefinibilă care se cheamă leadership", a adăugat Abdul-Jabbar, care a deţinut recordul pentru cel mai bun marcator al ligii profesioniste nord-americane de baschet timp de 39 de ani.

"Dar şi mai interesant este să vedem cât de departe va ajunge", a completat fostul jucător al echipelor Milwaukee Bucks şi LA Lakers.

Abdul-Jabbar a evidenţiat, de asemenea, munca depusă de LeBron şi în afara parchetului şi acţiunile sale caritabile în favoarea copiilor.

"Ceea ce a făcut LeBron în afara terenului este mai important decât ce a făcut pe teren. El a trimis copiii la şcoală. Este cea mai bună demonstraţie că munca grea duce la succes", a conchis acesta.

LeBron James a devenit, marţi, cel mai bun marcator din istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), cu 38.390 puncte, doborând recordul legendarului Kareem Abdul-Jabbar, cu o aruncare la coş reuşită la jumătatea meciului dintre Los Angeles Lakers şi Oklahoma City Thunder (130-133).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.