Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nea Mitică se teme de 'mititica': Ce a putut să spună la TV

dumitru dragomir catuse

Dumitru Dragomir a fost condamnat Tribunalul Bucureşti la 7 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală și delapidare în legătură cu vânzarea drepturilor de televiziune. Sentinţa nu este definitivă.

Detalii aici: Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare

Mai mult, Mitică trebuie să plătească, alături de ceilalţi inculpaţi din dosar, 12 milioane de lei. Dragomir se jură că e nevinovat şi a explicat în direct tot ceea ce s-a întâmplat. "Un om nevinovat nu poate să meargă la puşcărie. Nu am nicio implicare în această problemă. Am angajat o casă de avocatură care a făcut caiete de sarcină. Am făcut licitaţie publică, în direct la TV. Am vândut trei pachete şi am rămas cu şase. Adunarea Generală a decis să vindem restul de şase pachete prin cerere de oferă. Ne-a oferit 37 de milioane de euro RCS-RDS prin cerere de ofertă. Mi s-a dat mandat scris să vând eu. A venit la noi un domn cu casa de avocatură, domnul Corbu, şi mi-a zis că poate să scoată mai mult.

Citeşte şi: SCANDAL imens pe legea Casei Regale: 'V-aţi bătut joc de Regele nostru sfânt'

Eu puteam să iau comisionul pentru mine de 15%. L-am lăsat pe Corbu care a spus că poate aduce suma pe care o vor cluburile. Am toate filmările de la Ligă şi negocierile cu Corbu, dar judecătorii şi procurorul nu au vrut să se uite pe filmări.

Toţi conducătorii de cluburi au fost de acord să îi dăm 5% lui Corbu. Nu a ajuns la mine niciun ban. I-au dat şi lui 5 ani. Au fost două Adunări Generale în care procurorii le-au spus să se constituie parte civilă preşedinţilor de cluburi. Nu au reuşit.

Citeşte şi: SCANDAL, în direct, la România TV: Un deputat PNL şi un lider PSD s-au certat în ultimul hal

Omul a adus 56 de milioane de euro. A fost toată lumea mulţumită. Pentru oprirea TVA-ului la ultima factură eu am fost băgat la evaziune fiscală. Nici crimă dacă făceam, nu puteam să iau pedeapsa asta. De când preşedintele unei societăţi se ocupă de recuperare de TVA. Nu mă acuză nimeni, nici procurorul, nimeni. Nu am nicio implicare. Doamna judecător crede că eu intram într-o afacere oneroasă cu unul pe care nu l-am cunoscut niciodată.

Dacă am luat o ladă de şampanie, să îmi dea puşcărie şi să mor acolo. Eu mă bazez pe dischetele cu şedinţele înregistrate. Sunt probe zdrobitoare, dar nu au vrut să le ia în considerare. Pe asta mă bazez la apel", a spus Dragomir la RTV.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.