Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL imens pe legea Casei Regale: 'V-aţi bătut joc de Regele nostru sfânt'

nasul.tv
regele mihai

Un nou scandal imens a izbucnit în jurul Casei Regale. Noua lege a lui Dacian Cioloş i-a scos din minţi pe monarhişti care au declanşat scandalul. Aceştia sunt extrem de nemulţumiţi de prevederile noii legi.

Detalii aici: Schimbări semnificative la Casa Regală: Ce prevede legea lui Dacian Cioloș

O jurnalistă monahistă, extrem de nemulţumită de detaliile noii legi are o ieşire extrem de dură pe facebook. Roxana Iordache scrie un text extrem de dur prin care aduce aminte marile erori din anii 90 şi până acum. Aceasta spune că noua lege nu face decât să continue greşelile. Radu Duda nu scapă nici el de "vorbele grele" ale jurnalistei. Rechizitoriul e extrem de dur. "Ceva mai odios decât legitimarea republicii la cererea "Casei Regale" nu credeam posibil. Care e diferenţa între Casa Regală Cioabă după primirea înapoi a aurului de la Ilici şi Casa Regală Duda? V-aţi bătut joc de Regele nostru sfânt, mă felicit că măcar am iniţiat o atitudine care v-a determinat să-i uzurpaţi oficial prerogativele şi să nu-i mai atribuiţi toate blestemăţiile. Ar fi fost culmea abjecţiei să-i fi atribuit şi legea-asta care se preconizează într-o altfel de monstruoasă coaliţie, una malignă, faţă de aceea binecuvântată care a dus la întemeierea României ca stat, la independenţa şi întregirea ţării, prin monarhie.", a tunat Roxana Iordache.

Citeşte şi: SCANDAL, în direct, la România TV: Un deputat PNL şi un lider PSD s-au certat în ultimul hal

Şi asta nu e tot. Nici guvernul lui Dacian Cioloş nu e menajat deloc. Aceasta îi trimite la muncă pe neaveniţii din Casa Regală şi transmite şi lucrurile care trebuie făcute pentru ca instituţia să însemne din nou ceva. "Ruşine să vă fie, Guvern Cioloş, care aţi iniţiat şi parlamentari care votaţi aşa ceva! Şi n-aveţi cum să mă arestaţi pentru lezmajestate, că aţi legitimat republica. Şi nici majestate n-aveţi. Majestatea e exilată. Nici la 30 decembrie 1947 nu s-a petrecut ceva mai abject. Măcar uzurpatorii de atunci erau străini de neam şi ţară, nu sânge din sângele Regelui. Aţi făcut din regalitate o afacere imobiliară şi din monarhie, istorie. Vă interesa Palatul Elisabeta, care fără şmecheria-asta vă e reşedinţă doar pe perioada vieţii Regelui nostru martirizat. De fapt şi de drept, dacă nu se poate cu Nicolae, atunci îl aducem pe Prinţul Charles Rege al României. Restul să se ducă să-şi câştige existenţa. Teatru, circ, orice.", a încheiat Roxana Iordache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.