Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEAŞTEPTAT - Traian Băsescu promite DEZVĂLUIRI în cartea sa: 'O să scriu TOT! Sunt multe lucruri de ieşit la suprafaţă...'

TRAIAN BASESCU - AMBASADA CHINEI

Demers neaşteptat din partea fostului preşedinte! Traian Băsescu a mărturisit, într-o emisiune la B1 TV, că are în lucru o carte, pe care o va publica destul de curând. Fostul şef al statului susţine însă că mai aşteaptă o vreme, pe motiv că "mai sunt multe lucruri de ieşit la suprafaţă".

Citeşte şi: Dan Diaconescu, surpriză DE PROPORŢII pentru Klaus Iohannis: Ce PLAN ar avea celebrul om de televiziune, după eliberarea din închisoare

Fostul președinte Traian Băsescu a reieterat faptul că nu a fost informat niciodată despre existența vreunui protocol sau despre conținutul acestuia. De altfel, acesta a precizat că nici actualul președinte, Klaus Iohannis, nu a știut de protocolul SRI - PÎCCJ.

Întrebat dacă își reproșează ceva în scandalul protocoalelor, Băsescu a răspuns: ”un singur lucru, că n-am fost un președinte perfect”.

La insistențele moderatorului, fostul președinte a replicat: ”Ce să îmi reproșez? Le-am cerut eu? Protocoale trebuie să existe între instituții, să ne înțelegem, dar ele trebuie să fie legale! Îmi reproșez multe, dar dacă credeți că mă spovedesc aici, prin telefon, vă înșelați amarnic!”

”Domnule Mănăstire, o să scriu tot ce-mi reproșez în cartea mea. Bine că am avut inteligența să n-o scriu imediat, că erau mulți amatori să le dictez cartea mandatelor mele. Încă mai aștept, că mai sunt multe lucruri de ieșit la suprafață!”, a mai punctat fostul președinte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.