Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBULOASĂ în Guvern - Alina Gorghiu: Cât haos a creat Dăncilă printr-o prostie aruncată în public

guvern

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, trage un semnal de alarmă și arată că suntem în data de 6 august, iar Guvernul nu a anunțat oficial ziua în care va începe noul an școlar. Premierul Viorica Dăncilă a spus că îi va cere ministrului Educației să amâne cu o săptămână începerea școlii, dar încă nu s-a luat o decizie oficială.


Citește și: Efectul Caracal în Guvern / SURSE

”Domnule Fifor sau care mai sunteți pe la PSD cu vorbele, hai ieșiți și anuntați azi când începe școala, să nu vă înjure toate familiile cu copii la școală! Suntem în 6 august și nu știm care e prima zi de școală? Pe bune?! Cât haos a creat doamna Dăncilă printr-o prostie aruncată în public! 
Tocmai am auzit că Ministerul Educației a declarat că încă nu a fost luată o decizie cu privire la data începerii anului școlar. Inspectorii, directorii, profesorii probabil dau din umeri. Școala însăși nu mai știe când începe școala! Ca la nebuni! 
Ce planuri de lecții, ce planificare a materiei? Oricum, la București mai vin zilele libere de la primărie la iarnă, că doar nu o să curețe zăpada de pe străzi în timp util! 
Ce facem cu elevii și părinții care sunt, ca întotdeauna, prinși la mijloc în haosul generat de guvernare? Imposibil pentru familii să își mai facă planuri, să stabilească un program de concedii, să discute cu o bonă sau cu oricine are grijă de copii. Stau și așteaptă până se dezmeticesc guvernanții? 
Se aplică principiul cu prostul care aruncă o piatră în apă, dar e mai rău decât în poveste, înțelepții de la Ministerul Educației nici măcar nu au curaj să facă ceva... Să se chinuie să scoată piatra? Dar dacă trebuie să rămână pe fundul apei? Dacă își aruncă și cariera în apă? Nu mai bine să nu mai facă nimic?”, scrie Alina Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.