Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE în diaspora: coadă uriașă de Români la Stuttgard. A intervenit poliția/ VIDEO

Poliția a intervenit pentru a menține ordinea și pentru a păstra liberă intrarea în consulatul din Stuttgart, astfel încât oamenii care așteaptă la rând să poată intra să voteze.

Citește și: Klaus Iohannis are o nouă ieșire: 'Din cauza incompetenței actualei guvernări și a intenției vădite de a bloca cetățenii să voteze...'

Sunt români care așteaptă de circa opt ore în fața consultatului pentru a-și exercita dreptul de vot. Oamenii protestează din când în când, iar la un moment dat accesul în consulat a fost blocat, motiv pentru cara intervenit Poliția.

La mai multe secții de votare din străinătate, precum cele din Roma, Londra, Dublin, Roma sau Offenbach s-au format cozi, sute de români așteptând să-și exercite dreptul la vot.

Cozi s-au format și în fața secțiilor de votare din Bruxelles, Roma, Verona, Offenbach, Dublin, Londra, Antwerp, Amsterdam, Lille, Berlin și Regensburg, românii declarându-se nemulțumiți, pe rețelele de socializare, că așteaptă ore bune la coadă din cauza organizării slabe a autorităților române.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.