Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE în drum spre mare - Accident pe Autostrada Soarelui, TRAFIC ÎNGREUNAT

Ultima Ora breaking news

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, sâmbătă dimineața, pe Autostrada Soarelui, în zona localității Dor Mărunt, din județul Călărași, după un accident între o mașină și un camion. Nu au fost înregistrate victime, conform Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 74, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi.

Citește și: Șeful CRPC Timiș a făcut PRĂPĂD în șase luni de mandat - Sorin Susanu a închis și amendat aproape 200 de unități

„A avut loc o coliziune între un autoturism şi un camion, nesoldată cu victime. După impact, autovehiculele au rămas imobilizate pe prima bandă. Circulaţia se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua”, arată sursa citată.

Pentru asigurarea fluenţei circulaţiei pe Autostrada A2, polițiștii le recomandă șoferilor să ia în considerare plata taxei de pod prin SMS, pentru a evita formarea coloanelor la staţia de taxare de la Feteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.