Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE în primărie: Doi angajați au bătut-o pe jurista instituției, într-o localitate din Dolj

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Doi angajați ai Primăriei Malu Mare, din județul Dolj, sunt cercetați penal pentru ultraj după ce jurista instituției i-a reclamat pentru agresiune. Cei doi au fost și amendați cu câte o mie de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Șoferul Primăriei Malul Mare și un alt bărbat care are contract cu instituția, au fost reclamați, luni, la poliție de o angajată a primăriei, că au agresat-o fizic, chiar în sediul instituției.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

Femeia, angajată ca jurist în Primăria Malu Mare, susține că altercațiile cu cei doi au început cu o săptămână în urmă, când a refuzat să semneze mai multe documente, iar dosarele au ajuns pe rolul instanței. Luni, cei doi bărbați, ar fi jignit-o, apoi ar fi agresat-o fizic.

„Este vorba acum despre niște dosare care se află pe rolul instanței. Din cauza acestor dosare, la care în mod normal, cum pică în fișa postului, am făcut întâmpinare și ca urmare a faptului că am făcut întâmpinare se pare că am supărat foarte multe persoane și din cauza asta sunt victima acestor agresiuni continue.(…) Astăzi, amenințările nu au fost numai verbale, au fost și fizice. Am fost împinsă, nu am fost lăsată să ies din birou, am fost jignită în toate felurile. ”, a declarat Roxana Fiertu, consilier juridic Primăria Malu Mare.

Citește și: Dana Budeanu aruncă bomba: Cine e ministrul PSD care ar urma să fie luat de DNA, după Sorina Pintea

Femeia spune că mai mulți colegi au fost martori la momentele în care a fost agresată, dar că niciunul nu a intervenit. Disperată, a sunat la Poliție și a cerut ajutor.

”L-am anunțat pe primar, n-a zis nimic. Nu a luat nici o atitudine în sensul acesta, iar astăzi când l-am sunat și l-am întrebat dacă i se pare normal ca o doamnă care lucrează în instituția Primăriei Malu Mare să fie agresată în felul acesta mi-a zis să fac plângere. Ceea ce am și făcut. Nu a intervenit nimeni în nici un fel. ”, a adăugat Roxana Fiertu, consilier juridic Primăria Malu mare

Citește și: Orban lansează acuze către PSD: ‘Respingerea OUG 1/2020 în Parlament înseamnă aruncarea în aer a bugetului’

Polițiștii doljeni i-au amendat pe cei doi bărbați cu câte o mie de lei și au deschis dosar penal pentru ultraj.

”Au fost sancționați contravențional de polițiști conform legii pentru adresarea de injurii și cuvinte jignitoare. De asemenea, persoana vătămată s-a prezentat la sediul postului de poliție unde a declarat că a fost agresată fizic, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj. ”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

Primarul comunei Malu Mare nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.