Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE la Rapid: Mitică Dragomir, adus președinte al clubului. Se schimbă totul din temelii/ SURSE

ziuanews.ro
mitica dragomir

Ratarea promovării în Liga 1 a agitat apele la Rapid, iar suporterii giuleștenilor vor avea o ședință împreună cu factorii de decizie pentru a încerca să schimbe din temelii infrastructura clubului.

Citește și: Bătălia de la Capitală: cum se joacă meciurile în fiecare sector. Alianța de dreapta riscă un eșec de proporții/ ANALIZĂ

Sursele noastre vorbesc despre o mutare controversată: Daniel Pancu ar pierde funcția de președinte, iar în locul său va fi adus Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Se pare că Dragomir n-ar veni doar ca simplu președinte, alături de el venind și investitori.

Despre schimbări se vorbește și la nivelul băncii tehnice, Dan Alexa fiind printre cei acuzați de către suporteri pentru rezultatele slabe.

Nici jucătorii nu scapă de furia suporterilor. Giuleștenii vor cere noii conduceri să renunțe la bună parte dintre jucătorii actuali, iar în locul lor vor fi aduși jucători și oameni cu experiență, în tentativa de a promova în Liga 1.

Ședința de la Rapid va avea loc în Regie, de la ora 20.00:

”ȘEDINȚĂ ÎN REGIE! Așteptăm toți suporterii rapidiști mâine, de la ora 20:00, la stadionul din Regie, pentru a discuta împreună despre cauzele eșecului din acest sezon. Scopul întâlnirii este unul constructiv, așadar ne dorim să identificăm și să conștientizăm împreună greșelile, astfel încât sezonul viitor să nu le mai repetăm și să facem pasul către ultima gară: Liga 1. Hai Rapid!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.