Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE TOTALĂ acasă la Oana Zăvoranu: Au intervenit forțele de ordine, sunt sute de oameni / VIDEO

E nebunie totală în centrul Bucureștiului! Nu la vreun miting, ci pentru a primi haine de la Oana Zăvoranu. Fosta membră a PRM a închiriat un apartament pe Calea Dorobanți și a chemat lumea care vrea să primească, gratuit, haine, încălțăminte, ceasuri, genți și alte accesorii pe care le-a purtat ea, să meargă la ea să primească. Zăvoranu spune că valoarea totată a hainelor e de aproximativ 200.000 de euro.

De azi dimineață, sute de persoane s-au strâns, iar la această oră sunt aproximativ 500 de oameni. Pentru că s-a creat înghesuială, iar oamenii au început să fie violenți, a fost nevoie de interveția unei firme de pază. În plus, la fața locului au ajuns și jandarmii, dar și poliția.

Citește și: Situație inedită la BNR: Ce se va întâmpla cu salariile uriașe ale angajaților, după revoluția fiscală

Oana Zăvoranu a avut o reacţie dură pe Facebook şi le-a acuzat pe vedetele care primesc haine doar pentru a le face reclamă. Iritată fiind de astfel de cazuri, Oana Zăvoranu a luat o decizie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Vedeta este hotărâtă să doneze o mare parte din hainele sale.

Invitată la emisiunea XNS, Oana Zăvoranu a vorbit despre decizia sa. Aceasta spune că a hotărât să facă acest lucru pentru că vrea să facă o faptă bună înainte de Sărbători şi vrea să dea de pomană pentru părinţii săi.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Oana Zăvoranu are de dat gratuit 1.500 de piese vestimentare în valoare de 200.000 de euro. Toate hainele sunt de calitate, iar Oana Zăvoranu spune că vrea să facă o faptă bună. Vedeta îi invită pe toţi cei care au nevoie să primească haine de la ea, miercuri, 29 noiembrie, pe Calea Dorobanţilor, nr. 112, pentru a primi hainele donate de ea.

Oana Zăvoranu are şi o singură condiţie în acest sens, aceea ca persoanele care vin să poată trece printr-un carton cu silueta sa pentru a arăta că pot purta hainele oferite de aceasta.

Citește și: Lovitură de proporţii în Europa cu implicaţii MAJORE în România: Afacere de miliarde în Marea Neagră – o mare bancă îşi DISTRUGE concurenţa

"Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodată sau de două ori. Nu-mi bat joc când îi dau ceva unui om. Sunt multe lucruri luate înainte să moară mama, că ea mă certa că dau banii pe cârpiţe. E moca, dar nu ca la mocangioaice, e o diferenţă. Se va întâmpla mâine, miercuri, orele 15.00, pe Calea Dorobanţilor, nr.112, la un apartament pe care l-am închiriat pentru haine pentru că nu mai aveam unde să le pun.

Important este că oamenii trebuie să fie raţionali. Singura condiţie este că vrem să facem din carton silueta mea şi la intrare doamnele şi domnişoarele vor trebui să treacă prin acel carton.

Citește și: Surpriză de proporții la Antena 1: Cine a câștigat marele premiu ‘Chefi la cuţite’ și a încasat premiul de 30.000 de euro

Vreau să fie toată lumea mulţumită. Eu port small şi extra small, puţine haine sunt mărimea M, iar la încălţăminte port 37 jumătate, 38", a spus Oana Zăvoranu.

În urmă cu două ore, Oana Zăvoranu a anunțat ce are de dat.

”Dragele mele, vreau sa fac o precizare de ultima ora,mai mult decat necesara,

dat fiind ,miile de mesaje venite de la voi ,atat pe facebook ,cat si pe instagramul meu, in care ,in proportie de peste 95% toate doriti genti Lv,Chanel,etc.

Citește și: Firmele care au optat pentru Split TVA trag un semnal de alarmă: ‘Sistemul este complet neclar, ba mai mult, aproape de haos’

Am spus foarte clar ,ca sunt in jur de 50 de genti, dintre care 10 sunt aceste brand-uri,restul gentilor fiind D&G,Cavalli,GfFerre,Moschino,Gucci,JimmyChoo,Prada,JiucyCouture,Pink,Vicotria Secret,DonnaKaran,Marc Jacobs si niste plicuri tot de brand...

Ideea este ,ca nu pot multumi pe toata lumea cu genti,sau pantofi sau etc...

De asemenea,60% din haine ,

sunt No Name-uri,dar de mare calitate,brand-uri cunoscute si apreciate in America,dupa cum va spunea si Capatos aseara!

Citește și: S-a aflat! Ce conține testamentul Cristinei Stamate și cine o va moșteni

Deci, in concluzie, vreau sa va rog, sa nu transformati un eveniment pornit din suflet,fara sa ma oblige nimeni, si unic...

ca nimeni dintre vedete nu da un Ac cadou, si ,sa va vad bucuria pe chipul vostru,

chiar daca nu veti fi printre cele care isi iau genti sau haine de firma.

Va multumesc pt intelegere anticipat!

Succes, ca in fond este Vorba de Noroc.”, a anunțat starleta.

Citește și: Absolut uluitor! Cine se ascunde în spatele site-ului staulparalel.com .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.