Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu, despre Arena Polivalentă

Ontanu

Primarul sectorului 2 Neculai Onțanu a anunțat că a semnat “Certificatul de urbanism pentru elaborarea, avizarea și aprobarea unei documentații de urbanism PUZ, în vederea stabilirii condițiilor pentru construirea sălii multifuncționale (Arena Polivalentă)”, din cadrul Complexului Sportiv Național.

”Certificatul a fost eliberat ca urmare a cererii adresate de Primăria Municipiului București care își propune să realizeze în cadrul Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu” o sală de sport multifuncțională - Arena Polivalentă care va dispune de aproximativ 12.000 de locuri. Terenul ce face obiectul solicitării este situat pe bulevardul Basarabia nr. 37-39, are suprafață de 52.358 mp și reprezintă domeniul public al Municipiului București, fiind parte componentă a Complexului “Lia Manoliu”, a declarat edilul.

Proiectul sălii are în vedere o capacitate de 12.000 de locuri pe scaune, cu o suprafaţă construită de 12.000 de metri pătraţi şi o suprafaţă construită desfăşurată de 40.000 de metri pătraţi. Va fi construită şi o parcare exterioară, cu 500 de locuri pe 10.000 de metri pătraţi.

Neculai Onțanu mai anunță că în vederea realizării sălii multifuncționale – Arena Polivalentă – pentru integrarea optimă a acesteia în cadrul Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu” se va obține Avizul de Oportunitate al Arhitectului șef al Municipiului București, pe baza căruia se va elabora și se va supune avizării și aprobării – în condițiile legii – documentația de urbanism PUZ - prin care se vor reglementa condițiile de construire a obiectivului propus. Investiţia va fi realizată de către Primăria Municipiului Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.