Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negoiță: Și Papa Francisc ar pierde la prezidențiale cu PSD

negoita-jurnalistii.ro

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este de părere că orice candidat PSD la alegerile prezidențiale va pierde doar prin prisma faptului că are în spate sigla formațiunii, precizând că antipatia lui oamenilor față de partid e atât de mare încât anulează șansele oricărui prezidențiabil.

"La vizita Papei Francisc, Sanctitatea Sa, am văzut totuși o reacție foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, face ca popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă", a declarat Robert Negoiță, la Digi 24.

Întrebat dacă este mai fezabil un candidat unic PSD-ALDE-Pro România, primarul Sectorului 3 a replicat: "Eu nu sunt un om pesimist. Dacă ne doream cu adevărat să avem șanse la prezidențialele de anul acesta, singura formulă era realismul pe care îl puteam manifesta în seara lui 26 mai. Dar vă mai spun și altceva. Am văzut anumite poziții. Nu am cum să nu îmi amintesc când am avut o discuție în interior și fusese condamnat Dragnea pe fond și a făcut o întâlnire de urgență și i-a chemat cu două ore mai devreme pe ceilalți ca să-i încălzească. Îi auzeam spunând ""noi mergem până la capă". Și eu spuneam până unde e capătul? PSD va plăti grav faptul că a avut un presedinte care a fost ținut în funcție până a plecat cu cătușe".

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță va fi suspendat din PSD pentru perioadă de șase luni, potrivit unei decizii luate miercuri în CEx al partidului, miercuri seară.

Citește și: Mihai Fifor le arată ușa lui Pleșoianu, Ștefănescu, Negoiță, Nicolae: Nu te-a obligat nimeni să vii la PSD. Nu poți să-i înjuri pe câștigători .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.