Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negrescu: Congresul PSD va arăta determinarea în a câștiga următoarele cicluri de alegeri

Victor Negrescu 2

Coordonatorul PES activists România, Victor Negrescu, a declarat, miercuri pentru MEDIAFAX, că reuniunea partidului de sâmbătă va arăta determinarea PSD în câștigarea următoarele cicluri de alegeri. Social-democratul a adăugat că e importantă și prezența președintelui PES Sergei Stanishev la Congres.

„Congresul PSD va fi un excelent moment pentru a ne prezenta temele de campanie, a ne fixa noile obiective guvernamentale și de a prezenta oferta politică a candidatului PSD pentru funcția de președinte al României. Vor domina aspectele politice dar și componenta umana. PSD va arăta încă o data faptul că este un partid puternic, unit și serios dornic să răspundă așteptărilor cetățeanului. Putem arăta astfel determinarea noastră în a câștiga următoarele cicluri de alegeri” a afirmat Victor Negrescu, pentru sursa citată.

Referindu-se la componenta organizatorică, social-democratul a explicat că „un aspect important este dat de prezența la acest eveniment a mai multor reprezentanți europeni printre care și președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Sergei Stanishev”.

„Se reconfirmă astfel faptul că Partidul Social Democrat a rămas mereu fidel valorilor de stânga europene și se transmite un mesaj de sprijin venit din partea partenerilor noștri europeni”, a conchis Negrescu.

Social-democrații se reunesc, sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Parlament, la Congresul care va marca lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.