Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negulescu lansează BOMBA în instanţă. Cum încearcă să înduplece judecătorii: 'Am fugit de acasă. Am lăsat casa, două pisici...'

Inquam Photos / Octav Ganea
MIRCEA NEGULESCU

Procurorul Mircea Negulescu a lansat bomba în cadrul audierilor la Înalta Curte din această dimineaţă. Procurorul supranumit Portocală a încercat să-i înduplece pe cei cinci judecători care judecă dosarul său de suspendare din funcţia de procuror după ce aceştia au refuzat solicitarea avocatei lui de a suspenda cauza până la decizia CCR. Negulescu susţine că din cauza mediatizării excesive a cazului său, a fost obligat să fugă de acasă şi să lase totul în urma sa.

Citeşte şi: OFICIAL - De ce tânăra bolnavă de scleroză multiplă nu mai primeşte pensie. Noi precizări ale Ministerului Muncii

"Eu nu sunt urmărit penal, cercetat, reținut sau arestat. Ceea ce s-a întâmplat cu mine nu doresc niciunui magistrat. Mi-am luat soția și am plecat din Ploiești. Am plecat din casă și acolo am lăsat și două pisici, de care are cineva grijă. Sunt bulversat de ceea ce mi s-a întâmplat. Au stat carele de transmisie în fața blocului, îi întrebau pe vecini despre mine. Copilul meu nu are nicio vină că îl cheamă Negulescu. Am fugit de acasă, nu mai suport. Acum mă duc la Ploiești doar seara, să nu fiu văzut. Este o presiune media pe mine, cum nu îi doresc niciunui magistrat. Vă rog să mă scuzați că sunt foarte emoționat. Stau și încasez de la presă. Mi-am închis telefonul, pentru că am primit mesaje de amenințare de la ziariști: hai să ne întâlnim, să vorbim", a spus Negulescu, în sala de judecată.", a declarat Mircea Negulescu în faţa judecătorilor, potrivit România TV.

Avocatul lui Negulescu a afirmat că decizia CSM de suspendare a procurorului din funcție a fost ''nelegală și nedreaptă''.

Citeşte şi: Lider UDMR, dezvăluiri despre negocierile duse cu PSD: 'Abuzul în serviciu trebuie înlocuit cu abuzul de PUTERE'

"Hotărârea CSM de suspendare este nelegală. În perioada 17 — 28 februarie, Negulescu se afla în concediu, iar pe 17 februarie a primit un telefon că i s-a trimis un plic sigilat care conține o citație pentru a se prezenta la CSM. De conținutul plicului a luat la cunoștință abia la 1 martie, când a venit la birou și când decizia CSM era deja luată. Niciodată nu am văzut o decizie mai nedreaptă ca aceasta. I s-a încălcat dreptul la muncă și dreptul de a opta profesional", a mai spus avocatul.

Declaraţia lui Negulescu a şocat-o însă pe deputata Andreea Cosma, care susţine că procurorul se plânge că este hărţuit după ce a distrus vieţile a numeroşi oameni.

"Sunt pur si simplu uluită că are acest tupeu. Sunt uluită că-şi permite să vină în faţa ÎCCj să mintă şi să se victimizeze când el a distrus vieţi, familii, cariere. (...) Eu am pierdut şansa să mai am un copil, mi-am pierdut cariera, viaţa, mi-a distrus familia. Mi-am pierdut tot. Eu de 4 ani mă lupt să mă reabilitez.", a declarat Andreea Cosma într-o intervenţie la România TV.

Citeşte şi: Ministrul Transporturilor face ORDINE la CFR. Demiteri de ULTIM MOMENT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.