Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neînţelegeri în coaliţie! Iordache îl CONTRAZICE pe ministrul Justiţiei pe proiectul celor două Coduri: ‘Nu EXISTĂ un astfel de proiect’ / VIDEO

inquamphotos.com / Octav Ganea
florin iordache

Între PSD şi ALDE par să existe noi neînţelegeri. De această dată, “mărul discordiei” l-ar reprezenta un proiect de modificare a celor două Coduri.  Preşedintele comisiei speciale care se ocupă de modificarea Legilor Justiției, Florin Iordache, pare să-l contrazică pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Citeşte şi: Atac DUR la adresa Guvernului, de la Primarul General: De ce au intrat ministrul Energiei şi ministrul Justiţiei în colimatorul Gabrielei Firea / VIDEO

“Eu în Parlament nu ştiu. Din ştiinţa mea nu există un astfel de proiect. Trebuia adoptat, eventual, în Guvern, dar nu ştiu să fi fost adoptat. Probabil domnul Tăriceanu a făcut referire că e un proiect la nivelul Ministerului Justiţiei. Ştiu că la Parlament nu a sosit un astfel de proiect. “, a declarat Florin Iordache.

Declaraţia deputatului PSD vine după ce ministrul Justiției a confirmat, pentru STIRIPESURSE.RO, că un asemenea proiect există. „A fost trimis la Parlament”, a precizat Tudorel Toader.

De altfel, chiar şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre un astfel de proiect.

“În ceea ce privește modificarea codurilor penal și de procedură penală, Președintele Senatului a menționat că în plan legislativ, la nivelul Ministerului Justiției, a fost finalizat și adoptat proiectul de lege de modificare a Codului Penal şi Codului de Procedură Penală pentru punerea în acord cu deciziile Curţii Constituţionale.”, a susţinut Călin Popescu Tăriceanu în comunicatul de presă remis după întâlnirea cu Frans Timmermans.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.