Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelson Verissimo, antrenorul Benficăi, continuă să viseze la calificarea în semifinale, în ciuda înfrângerii suferite în faţa lui FC Liverpool

looksport.ro
Benfica Lisabona

Antrenorul Nelson Verissimo a declarat că Benfica Lisabona continuă să viseze la calificarea în semifinale, în ciuda înfrângerii suferite în faţa lui FC Liverpool (1-3), marţi seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Ştiam că vom întâlni o echipă dificilă, dar continuăm să visăm la calificarea în semifinale. Este evident că rezultatul face ca acest obiectiv să fie mai dificil, dar noi credem că este posibil în continuare. Ştiam că unul dintre punctele forte ale lui Liverpool va fi atacul în profunzime. Şi am încasat un gol din fază fixă, iar până la pauză ne-am pierdut încrederea", a spus tehnicianul lusitan.

"Apoi, după golul nostru, ne-am creat multe situaţii periculoase. Dar trebuie să reţinem maniera în care echipa a răspuns la această provocare în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din Europa. Două goluri diferenţă fac ca obiectivul nostru să fie mai dificil, dar vom continua să credem", a adăugat Verissimo.

Liverpool a făcut un pas mare spre semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o cu 3-1 (2-0) pe Benfica, marţi seara, la Lisabona, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală.

''Cormoranii'' s-au impus prin golurile marcate de Ibrahima Konate (17), Sadio Mane (34) şi Luis Diaz (87), golul de onoare al ''vulturilor'' fiind reuşit de uruguayanul Darwin Nunez (49).

Manşa secundă se va juca în data de 13 aprilie, pe Anfield.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.