Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru, despre regulile încălcate de lideri PNL: 'Au fost nişte scăpări care se speculează'

YouTube
sedinta

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat duminică seară la Antena 3, întrebat dacă este de părere că au fost şi greşeli ale guvernanţilor, precum fotografia cu premierul şi miniştrii fără măşti în birou şi alte întâlniri de partid la care nu s-au respectat măsurile de protecţie, a spus că au fost „scăpări” care sunt „speculate” politic și că și-ar dori ca cei care acuză să ofere exemplul personal.

”Cred că au fost nişte scăpări, nişte greşeli speculate şi care se speculează în continuare tocmai pentru a merge spre a explica starea de fapt. Aş vrea ca cei care să speculează aceste momente să dea propriul exemplu. Eu nu l-am văzut. Şi atunci cred că revine iar corpului medical, la fel cum i-a revenit şi în această primă fază, e o misiune grea, o situaţie pe care politicul o face din ce în ce mai grea”, a zis Tătaru.

Peste 100 de membri PNL au participat, duminică, la Iaşi, la şedinţa Comitetului Director Judeţean al filialei, întrunirea ţinându-se în cortul unui restaurant, fără ca participanţii să poarte măşti de protecţie. Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, a spus că a fost respectată distanţarea. ”E greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură”, a adăugat el.

Citește și: VIDEO - Ministru PNL și alți 100 de liberali, prinși fără măști de protecție la o ședință de partid (presa locală) .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.