Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru explică de ce PNL SE OPUNE testării gratuite: Valul CINCI se anunță a fi extrem de agresiv

Captura TV
Nelu Tataru

PNL se opune testării cu bani de la buget a persoanelor nevaccinate, spune Nelu Tătaru. El afirmă că România are „o predispoziție de un val cinci destul de agresiv”. „S-a votat ca noi, deputații PNL, să ne abținem. Statul oferă vaccin gratuit, dar testarea să se facă contracost”, spune deputatul PNL Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății. El se referă la amendamentul PSD care prevede efectuarea a 20 de teste gratuite în primele 60 de zile pentru persoanele nevaccinate angajate la stat.

Citește și: PSD bate cu pumnul în masă: Majorarea pensiilor cu 11% e corectă. Certificatul verde NU poate impune discriminări

Nelu Tătaru afirmă că neadoptarea legii privind certificatul verde a scăzut rata de vaccinare aproape la jumătate. „Deocamdată suntem pe un trend descendent, dar trebuie să ne gândim că atâta timp cât avem o populație receptivă de aproape 50%, avem și o predispoziție de un val cinci destul de agresiv. Experiența noastră ne arată că un val în România este cam la o lună, o lună și jumătate după valurile din Occident”, conchide Tătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.