Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru îşi doreşte să construiască lucruri importante pentru Vaslui: Nimic nu poate exista fără devotament şi loialitate faţă de valori

Facebook
Nelu Tătaru

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte să construiască lucruri importante pentru judeţul Vaslui şi pentru România, afirmând că "nimic nu poate exista fără devotament şi loialitate faţă de valori".

La o zi după ce a obţinut cel de-al doilea mandat de preşedinte al Organizaţiei judeţene a PNL Vaslui, fostul ministru al Sănătăţii a afirmat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că după câştigarea unor alegeri nu ar trebui să se vorbească de învingători şi învinşi, scrie Agerpres.ro.

"Câştigarea unor alegeri nu ne transformă pe unii în învingători şi pe alţii în învinşi. Eu îmi doresc să construiesc lucruri importante cu toţi acei oameni care visează la un judeţ înfloritor! Prosperitatea, organizarea, absolut tot ceea ce presupune succesul unei regiuni se realizează prin multă muncă şi oameni, dar oameni devotaţi, care îşi doresc să construiască. Sunt un om care acceptă idei noi, care înţelege schimbările, care îşi doreşte să se menţină actual vremurilor, dar în acelaşi timp sunt şi un om care apreciază precizia, experienţa şi devotamentul. Nimic nu poate exista fără devotament şi loialitate faţă de valori. Cred în valori, lupt pentru ele şi sper cu tărie ca ceea ce construim astăzi pentru România să rămână moştenire generaţiilor viitoare şi să îi facă mândri de noi. Pentru mine, tot ceea ce contează este binele judeţului Vaslui şi al României, iar asta o voi demonstra cu fiecare ocazie, indiferent de vremurile grele sau uşoare pe care le vom întâmpina", a transmis preşedintele PNL Vaslui.

Nelu Tătaru a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean. El a fost votat de 255 de membri PNL prezenţi la conferinţa de alegeri. Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi, în timp ce trei voturi au fost declarate nule.

După aflarea rezultatelor, prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, a afirmat că scrutinul a fost fraudat de fostul ministru al Sănătăţii "cu girul prim-ministrului Florin Cîţu", prezent la conferinţa de alegeri. Liberalul a precizat că va contesta aceste alegeri la conducerea naţională a PNL, în conformitate cu reglementările interne ale partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.