Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru le răspunde adversarilor politici: 'N-am dat vina pe nicio populație'. Cum se înțelege cu Alexandru Rafila

Inquam Photos / George Calin
Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a răspuns luni seară adversarilor politici care i-au reproșat în repetate rânduri că da vina pe populație pentru numărul mare de cazuri COVID-19.

Agitație pe piețele internaționale: prețul petrolului s-a PRĂBUȘIT

„N-am dat vina pe nicio populație. Populația n-a înțeles că suntem în aceeași luptă. Un coleg de-al dumneavoastră, într-o dimineață, mă întreba într-un interviu (...) trebuie să înțelegem că avem un singur teren, mingea este un virus, nu răspunde la niciun fluier de arbitru. Toți trebuie să facem un zid. Cei care cădem din acest zid sunt preluați de sistemul medical și îi tratăm, dar dați-ne voie să tratăm un număr mic de cazuri pentru a putea să nu creăm acea degringoladă sau acea suprapopulare a Terapiilor Intensive și să nu venim cu un număr exagerat de cazuri în care să căutăm paturi prin toată țara aceasta, să întindem un personal medical care de opt luni de zile sunt tot aceeași și în același timp să existe în partea cealaltă oameni care spun că nu există...”, a spus Nelu Tătaru la B1 Tv.

Întrebat cum se înțelege cu Alexandru Rafila, Nelu Tătaru a spus:Am colaborat ca profesioniști. Politic, v-am spus, nu discut în acest moment, prefer să rămân același profesionist în continuare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.