Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru, sfaturi despre cum să UCIZI coronavirusul: Dezinfectanţi pe bază de alcool de 70 de grade şi clor pot ucide, într-un minut, tot

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus dezinfectant

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a explicat, marţi seară, întrebat dacă dezinfectantul pe bază de alcool ajută pentru distrugerea coronavirusului, că acesta distruge virusul într-un minut, dar că nimic nu se compară cu apa şi săpunul, anunță news.ro.

”Ajută. Şi studiile din afară ne arată că tot ce însemană dezinfectanţi pe bază de alcool de 70 de grade şi clor pot ucide într-un minut tot ce înseamnă virus sau coronavirus. Rămâne ca aceste lucruri să ne intre în reflex, în fiecare zi, dar nici acest alcool de 70, nici o soluţie pe bază de clor nu înlocuieşte spălatul cu apa şi săpunul, nu înlocuieşte igiena, nu înlocuieşte obiceiul de a tuşi sau strănuta într-o batistă. Nu înlocuieşte păstrareaunei distanţe”, a declarat Tătaru la Digi24, întrebat dacă dezinfectantul pe bază de alcool ajută pentru distrugerea coronavirusului.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

Întrebat, de asemenea, cat de mare trebuie să fie distanţarea socială, Tătaru a spus că este mare lucru că ne-am însuşit această distanţare.

”Organizaţia Mondială a Sănătăţii spunea 1,80. O păstrăm cât mai mare. Este un mare lucru că măcar ne-am însuşit distanţarea socială”, a mai declarat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.