Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nepotism specific dictaturilor - Fiica cea mare a lui Ramzan Kadîrov va fi numită viceprim-ministru al Ceceniei

kadirov fiica

Președintele cecen Ramzan Kadîrov a declarat că susține numirea fiicei sale, Aishat, în vârstă de 25 de ani, în funcția de viceprim-ministru al republicii. Ea va fi responsabilă pentru blocul social din guvern.

Anterior, ea a ocupat funcția de ministru al culturii din Cecenia. În luna septembrie a acestui an, Vladimir Putin a decorat-o cu Ordinul Meritul pentru Patrie, gradul II.

În 2017, serviciul rusesc al BBC a scris că Aishat Kadîrova a deschis un magazin de lenjerie erotică. Tot atunci, ea conducea casa de modă islamică Firdaws.

De asemenea, BBC a scris anterior despre câte posturi din Cecenia sunt deținute de prietenii și rudele lui Kadîrov.

În aprilie, nepotul liderului cecen, Khamzat Kadîrov, în vârstă de 26 de ani, a fost numit consilier al lui Kadîrov în cadrul blocului de securitate. Un alt nepot al lui Kadîrov, Ibragim Zakriev, ocupă funcția de viceprim-ministru și ministru al agriculturii din republică. În plus, în luna iulie a acestui an, Zakriev a devenit noul director executiv al Danone Rusia.

Fiul lui Kadîrov a bătut un prizonier

Fiul lui Ramzan Kadîriv - un adolescent - a bătut un prizonier acuzat că a ars Coranul. Kadîrov a postat filmarea pe Telegram: în clip un tânăr în haine kaki este văzut dând pumni și cu picioare unui alt bărbat.

Liderul cecen, și aliat apropiat al lui Vladimir Putin, a spus că lansează videoclipul pentru a rezolva orice îndoială cu privire la faptul că incidentul, raportat pentru prima dată luna trecută, a avut loc într-adevăr.

„L-a bătut și a făcut ceea ce trebuia”, a spus Kadîrov. „Fără exagerare, da, sunt mândru de acțiunea lui Adam”, a spus el, adăugând că l-a respectat pe băiat pentru că și-a dobândit „onoarea, demnitate și apărare a religiei sale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.