Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nerespectarea restricţiilor de circulaţie au adus peste 350 de amenzi în Prahova

www.realitatea.net
Amenzi noapte

Peste 350 de amenzi au fost date în ultimele 24 de ore în judeţul Prahova pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie prevăzute în ordonanţele militare, sancţiunile fiind de circa 610.000 de lei, informează, marţi, Prefectura, potrivit Agerpres.

"Au fost realizate controale la 1.065 de locaţii din Prahova unde sunt înregistrate 2.245 de persoane aflate în autoizolare şi la 43 de agenţi economici. În urma acestor demersuri, au fost aplicate 363 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 615.000 lei.

Citește și: Avertismentul unui medic de la Matei Balș: 'Vârful pandemiei ar putea fi atins între Paște și 1 Mai, dar trei scenarii pot da toate calculele peste cap'

Dintre acestea, 359 au fost pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie prevăzute în ordonanţele militare, iar patru au fost aplicate pentru fapte ilicite de natură economică", precizează Prefectura Prahova.

În judeţ sunt 2.451 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, dintre acestea, 82 au intrat în evidenţa DSP în ultimele 24 de ore. În carantină instituţionalizată se află, în prezent, 659 de persoane în 14 unităţi de cazare.

"Informaţiile referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus, numărul de teste efectuate, dar şi decesele înregistrate din cauza COVID-19 sunt oferite doar la nivel central de către Grupul de Comunicare Strategică", precizează Prefectura Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.