Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix adaugă o funcţie de gestionare a dispozitivelor

netflix.com
Netflix

Dispozitivele care au acces la acelaşi cont Netflix vor putea fi gestionate într-un mod centralizat cu ajutorul noilor opţiuni lansate de platforma de streaming.

Netflix anunţă „Manage Access and Devices”, o nouă secţiune a paginii de configurare de unde posesorul unui cont poate gestionat toate dispozitivele cu drept de acces, informează News.ro.

Aici pot fi văzut toate dispozitivele care au acces la contul respectiv şi tot de aici pot fi blocate dispozitivele necunoscute sau care nu mai există.

Pe site-ul Netflix, pentru a accesa noile opţiuni, se dă click pe poza de profil şi se merge la Account. Aici, la secţiunea Security & Privacy, există acum Manage Access and Devices.

În dreptul fiecărui dispozitiv care apare le Manage Access and Devices, sunt afişate mai multe informaţii, precum profilul folosit, data ultimei accesări şi IP-ul.

Noua facilitate, ca şi altă funcţie lansată recent, „Profile Transfers”, pare să paveze calea spre curăţenia pe care Netflix este aşteptat să o va facă în curând, când nu va mai permite partajarea gratuită a conturilor pentru persoanele care nu locuiesc la aceeaşi adresă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.