Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix lansează un documentar despre Beyonce

beyonce

Un documentar despre Beyonce, intitulat "Homecoming", despre care se speculează că va conține imagini filmate în timpul spectacolelor susținute de aceasta anul trecut la festivalul american Coachella, va fi lansat de Netflix luna aceasta, relatează apnews.com, potrivit Mediafax.

Anunțul a fost făcut pe paginile Netflix de pe rețelele de socializare online. Reprezentanții platformei au publicat o imagine cu un fond galben peste care era scris cuvântul "Homecoming" și o dată, 17 aprilie.

Deși Netflix a refuzat să dea mai multe detalii, fanii speculează că documentarul va conține filmări din timpul prestației susținute de artistă la festivalul american Coachella 2018, organizat în deșertul Colorado. Aceștia consideră că schema de culori folosită în imagine este similară cu cea folosită de cântăreața americană în aparițiile de la evenimentul din aprilie 2018.

Alte informații arată, în schimb, că producția se va concentra asupra programului de burse lansat de Beyonce anul trecut - "Homecoming Scholars Awards Program".

Citește și: Schimbări la cel mai important post al televiziunii publice: TVR 1 lansează o nouă grilă

Cântăreața americană a devenit cunoscută, în ultimii ani, pentru discreția cu care își înconjoară proiectele. Aceasta și-a lansat cel mai recent album solo, "Lemonade", prin intermediul unui program special difuzat pe postul de televiziune american HBO în 2016. Proiectul fusese ținut secret înainte de lansare.

Beyonce Knowles, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 23 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child , 19 în calitate de artistă solo și unul pentru un album compus în colaborare cu soțul ei, Jay-Z. Beyonce a jucat şi în filme precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "The Pink Panther/Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.