Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix va lansa în luna iulie a acestui an cel de-al treilea sezon al serialului 'Stranger Things' - VIDEO

netflix

Netflix a anunţat că va lansa în luna iulie a acestui an cel de-al treilea sezon al serialului „Stranger Things”, unul dintre cele mai apreciate producţii ale platformei, scrie news.ro.

Cel de-al treilea sezon al serialului creat de Matt Duffer şi Ross Duffer şi nominalizat la Globurile de Aur şi câştigător al mai multor premii Emmy va fi lansat pe 4 iulie.

Din distribuţie vor face parte Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard şi Millie Bobby Brown. Acţiunea celui de-al treilea sezon este plasată în 1985.

Serviciul de streaming a anunţat data premierei printr-un teaser video lansat luni seară.

Potrivit Nielsen, aproximativ 15,8 milioane de abonaţi ai platformei online au urmărit primul episod din cel de-al doilea sezon al serialului în primele trei zile de la lansarea din 27 octombrie 2017. Astfel, „Stranger Things” este unul dintre cele mai vizionate seriale din Statele Unite, nu departe de „The Walking Dead” al reţelei AMC.

Citește și: Cererea actorului Kevin Spacey de a nu aparea în persoană la procesul în care este acuzat de agresiune sexuală a fost respinsă

„Stranger Things” spune povestea unui grup de prieteni, copii care trăiesc într-un oraş din statul Indiana, în anii 1980, şi a întâmplărilor stranii care îi ameninţă.

Serialul a avut premiera în iulie 2016 şi a câştigat cinci premii Emmy, în 2017, din 18 nominalizări. În total, a fost nominalizat de patru ori la Globurile de Aur, de câte două ori în 2017 şi 2018. A mai primit un premiul Emmy în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.