Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar ar putea fi exclus din naționala Braziliei, după ce o tânără îl acuză de viol: fotbalistul ar fi început să plângă și ar putea ajunge la închisoare

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Scandalul apărut recent, cu Neymar în prim-plan, ţine primele pagini în presa internaţională. Brazilianul este acuzat de viol de o tânără, dar acesta susţine că totul este o înscenare, informează Mediafax.

Citește și: UEFA face schimbări RADICALE în legile fotbalului: Cele mai importante îi vizează pe portari

Fotbalistul se află în acest moment în cantonament cu naţionala, unde pregăteşte participarea la Copa America (14 iunie – 7 iulie), pe care o organizează chiar Brazilia. A purtat o discuţie cu selecţionerul Tite, căruia a încercat să îi demonstreze că toate acuzele nu sunt fondate pe un eveniment real. Neymar ar fi început să plângă, relatează ziariştii din Brazilia, în încercarea de a-l convinge pe antrenor că trebuie să rămână în vederile sale pentru turneul final. La prima vedere, Tite îl apără, dar Federaţia de Fotbal a Braziliei ia în calcul excluderea din naţională, până la finalul anchetei. Vineri, Neymar va fi interogat de poliţie, dar nu numai pentru presupusul viol. Pentru că s-a dovedit că deţinea imagini şi înregistrări cu tânăra, în ipostaze indecente, riscă să fie închis pe o perioadă cuprinsă între un an şi patru ani.

Scandul a devenit public, după ce tânăra a povestit o întâmplare care ar fi avut loc pe 15 mai, la Paris. Starul lui PSG i-ar fi cerut fetei să vină în Franţa, ar fi cazat-o la un hotel, unde ar fi avut loc presupusul viol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.