Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFL va oferi bilete virtuale NFT la Super Bowl din Los Angeles

adevarul.ro
super bowl

După lansarea NFT-urilor de bilete virtuale comemorative în noiembrie 2021, NFL a distribuit peste 250.000 de NFT la jumătatea lunii ianuarie. NFL a anunțat oficial miercuri că fiecare fan care participă la Super Bowl LVI din Los Angeles pe 13 februarie va primi un jeton nefungibil (NFT) unic, conform cointelegraph.com.

NFT va prezenta secțiunea, rândul și scaunul lor unice pentru a comemora ziua jocului și întoarcerea Super Bowl-ului la Los Angeles pentru prima dată în aproape 30 de ani.

 

Potrivit anunțului, Super Bowl LVI a oferit NFL-ului o oportunitate specială de a oferi NFT-uri în cadrul evenimentului ca instrument de a se angaja și de a sărbători cu fanii.

Robert Gallo, vicepreședinte senior la dezvoltarea afacerilor clubului NFL, a remarcat că clubul a început să ofere fanilor bilete comemorative virtuale NFT în timpul sezonului regulat.

„Am asistat la un mare succes cu această experiență unică a fanilor, care a oferit impulsul pentru a continua acest program pe tot parcursul sezonului și în cele din urmă la Super Bowl LVI din Los Angeles”, a menționat Gallo.

Potrivit lui Gallo, fanii au colectat cu nerăbdare bilete virtuale NFT, în special pentru cel mai mare joc al sezonului. Oferirea de Super Bowl NFT personalizate permite NFL să îmbunătățească experiența zilei de joc, permițând, de asemenea, clubului să „evalueze spațiul NFT pentru viitoare oportunități de bilete și implicare în evenimente”, a adăugat Gallo.

NFL a lansat miercuri NFT-urile specifice clubului pentru echipele participante la Super Bowl LVI, Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals. Biletele virtuale NFT sunt bătute pe blockchain-ul Polygon și pot fi vizualizate pe site-ul oficial NFT al NFL.

Liga Națională de Fotbal continuă să se deplaseze în jetoanele nefungibile (NFT) prin pregătirea unei alte colecții de NFT în ediție limitată pentru a comemora Super Bowl LVI din Los Angeles.

La începutul lunii ianuarie, Gallo a declarat pentru Cointelegraph că NFL a început să lanseze bilete comemorative virtuale sub formă de NFT, fără costuri pentru fani, în noiembrie 2021. Până la jumătatea lunii ianuarie, clubul a distribuit peste 250.000 de NFT gratuite, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.