Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nichita revine ÎN FORȚĂ: Ce funcție va avea fostul primar trimis în judecată! 'Am NEVOIE de bani'

nichita

Trimis in judecata de DNA in doua dosare pentru fapte de coruptie, Gheorghe Nichita va fi consilier al sefului Consiliului Judetean, Maricel Popa, lider al PSD Iasi. Fostul primar al Iasiului se plange ca are nevoie de bani si de aceea nu mai poate sta deoparte, potrivit News.ro.

Gheorghe Nichita a declarat ca, incepand de joi, va fi consilier al presedintelui CJ Iasi, Maricel Popa, si ca se va ocupa de coordonarea proiectului Sistemului de Management Integrat al Deseurilor din judetul Iasi.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

"Am avut o discutie cu domnul Popa, m-a intrebat ce mai fac si daca nu as putea sa ajut la CJ. Am zis ca nu vreau drept de semnatura, ci doar sa ajut cu experienta mea. Nu mai pot sta deopate, am nevoie si eu de bani, de un salariu. Nu stiu cat voi castiga", a afirmat Gheorghe Nichita. El a mai spus ca nu vrea "inca" sa se implice politic in PSD Iasi si ca angajarea sa la CJ nu reprezinta o mutare politica, in conditiile in care Maricel Popa este liderul filialei judetene a PSD Iasi.

Intrebat ce reactie crede ca va avea primarul Iasiului, Mihai Chirica, cu care nu se afla in relatii bune, Gheorghe Nichita a spus ca nu-l intereseaza ce va spune Chirica.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

Gheorghe Nichita a candidat in decembrie 2016 pe listele PRU, la deputati, insa partidul nu a intrat in Parlament.

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita a fost trimis in judecata de procurorii DNA in doua dosare de coruptie. In noiembrie 2015, Gheorghe Nichita a fost trimis in judecata de DNA dupa ce ar fi utilizat Politia Locala pentru a-si urmari fosta iubita, alaturi de el fiind deferiti justitiei fostul director al Politiei Locale Iasi Liviu Hliboceanu si un fost sef de serviciu din institutie.

Citește și: La 3 luni de la moarte, George Michael a fost înmormântat, în PRIVAT

In rechizitoriul procurorilor DNA se arata ca, in perioada 25 decembrie 2013 - 30 aprilie 2015, Gheorghe Nichita l-a determinat pe Hliboceanu sa isi indeplineasca in mod defectuos atributiile de serviciu prin folosirea necorespunzatoare a resurselor materiale si umane ale Politiei Locale Iasi. Procurorii sustin ca, timp de un an si jumatate, Gheorghe Nichita i-a determinat pe sefii Politiei Locale Iasi sa faca verificari in baze de date care contin informatii ce nu sunt destinate publicitatii, iar ulterior sa foloseasca informatiile astfel obtinute si sa permita accesul unor persoane neautorizate la aceste informatii, pentru a obtine personal foloase nepatrimoniale necuvenite.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

In decembrie 2015, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei au dispus trimiterea in judecata a lui Gheorghe Nichita, a presedintele grupului UTI, Tiberiu Urdareanu, a vicepresedintelui UTI Mihail Tanasescu, a directorului SC Information Business Consulting SRL (IBC), Iulius Gabriel Mardarasevici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.