Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nici măcar vertebrate nu sunt'. Ce sancțiune a primit deputatul Andi Grosaru pentru declarația scandaloasă la adresa minorităților

Facebook
Andi Grosaru

Deputatul Andi Grosaru este sancționat pentru declarația despre grupul minorităților naționale. El a spus că în acest grup „avem nişte entităţi care nici măcar vertebrate nu sunt şi nici măcar nu reprezintă pe nimeni”. Grosaru nu va putea interveni mai mult de zece secunde în ședințele Camerei.

„Membrii Comisiei juridice, de disciplină și imunități au analizat prevederile din Regulamentul Camerei Deputaților, republicat. În urma dezbaterilor, membrii comisiei au hotărât cu majoritate de voturi la dlui deputat Andi-Gabriel Grosaru să i se aplice prevederile din art. 248, alin. (1), și anume: reducerea duratei luării de cuvânt la 10 secunde / intervenție pe o perioadă de două luni în cadrul ședințelor Camerei Deputaților”, potrivit raportului comisiei.

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a sesizat pe 20 septembrie, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor pentru a lua măsuri disciplinare împotriva deputatului Andi-Gabriel Grosaru, care a afirmat că în acest grup parlamentar „avem nişte entităţi care nici măcar vertebrate nu sunt şi nici măcar nu reprezintă pe nimeni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.