Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niciun candidat la concursul pentru ocuparea a 3 posturi de medic specialist cardiolog la SJU Târgu Jiu

Pinterest
medic de familie

Niciun candidat nu s-a prezentat la concursul pentru ocuparea a trei posturi de medic specialist cardiolog organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu la începutul lunii februarie, procedura urmând să fie reluată în aprilie, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Mihaela Ţicleanu.

Potrivit sursei citate, de la începutul acestui an şi până în prezent, la SJU Târgu Jiu au fost angajaţi mai mulţi medici specialişti şi rezidenţi, scoaterea la concurs a posturilor vacante, în număr de 31, fiind aprobată prin Memorandumul din luna ianuarie.

"La începutul lunii februarie au fost scoase la concurs trei posturi de medic specialist cardiologie şi nu s-a prezentat niciun candidat, urmând ca acest concurs să fie organizat din nou, şi un post medic rezident ultimul an, care a fost ocupat prin concurs. Dintre medicii nou angajaţi amintim: dr. Bianca Mihaela Făsui şi dr. Mădălin Dorian Braitoru, medici specialişti diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, care au început activitatea în cadrul SJU Târgu Jiu pe 21 februarie 2024. De asemenea, au mai fost angajaţi un medic specialist terapie intensivă, un medic specialist oncologie, un medic specialist radiologie şi doi medici rezidenţi specialitatea radiologie. În perioada următoare vor fi organizate concursurile pentru ocuparea posturilor vacante de medici specialişti şi rezidenţi boli infecţioase, nefrologie şi epidemiologie. Vorbim despre patru posturi vacante de medic, iar perioada de înscriere a expirat pe data de 20 martie. Noii medici contribuie, prin activitatea lor, la îmbunătăţirea stării de sănătate a pacienţilor, la promovarea practicilor medicale de calitate, având o abordare empatică a nevoilor pacienţilor", a precizat Mihaela Ţicleanu.

Purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu a mai menţionat că unitatea medicală a scos la concurs şi două posturi de registrator medical şi alte două de spălătoreasă.

Pentru cele două posturi de registrator medical s-au înscris la concurs 41 de persoane, dar cinci dosare au fost respinse. Proba scrisă va avea loc pe data de 26 martie, la Universitatea "Constantin Brâncuşi" (UCB), din strada Tineretului, iar proba interviu va avea loc pe data de 29 martie (UCB).

La concursul pentru ocuparea celor două posturi de spălătoreasă s-au înscris 32 de persoane, iar proba scrisă va fi susţinută pe 25 martie, tot la UCB. Interviul va avea loc pe 28 martie (UCB).

Cea mai mare concurenţă este pentru posturile de registrator medical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.