Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niciunul dintre jucătorii şi membrii staff-ului Centrului de Copii şi Juniori ai FCSB nu a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Facebook
covid 19 coronavirus

FCSB a anunţat, joi, că niciunul dintre jucătorii şi membrii stafului Centrului de Copii şi Juniori al clubului nu a fost testat pozitiv cu coronavirus, dezminţind astfel informaţii apărute în presă, potrivit news.ro.

“FCSB şi FCSB Academy condamnă public modul total neprofesionist în care o parte a mass media a tratat în această după-amiază o presupusă infectare cu COVID-19 a unuia dintre juniorii legitimaţi la clubul nostru. Pe această cale anunţăm public faptul că informaţia este FALSĂ şi că niciunul dintre jucătorii şi membrii staff-ului Centrului de Copii şi Juniori al FCSB nu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Facem un apel către reprezentanţii mass media să se informeze înainte de a publica subiecte care aduc atingere imaginii clubului nostru şi să dea dovadă de mai multă maturitate şi responsabilitate în contextul social actual!”, se arată pe site-ul FCSB.

Citește și: PSD a răbufnit! Președintele, direct vizat: 5 întrebări pentru președintele Iohannis și PNL

Directorul CCJ FCSB, Ilie Alexe, a declarat că FCSB a testat tot personalul şi toţi jucătorii şi rezultatele au fost negative. ”FCSB este singurul club din România care a testat atât personalul, cât şi toţi jucătorii legitimaţi înainte de reluarea activităţii după încheierea stării de urgenţă în România. Toate testele efectuate au fost NEGATIVE, indiferent de categoria de vârstă. Nu înţelegem de ce anumiţi jurnalişti îşi pot permite să scrie astfel de neadevăruri, mai ales în condiţiile în care este vorba despre un subiect atât de sensibil. Noi suntem în permanentă legătură cu clinica la care am efectuat testările COVID-19 şi nimeni de acolo nu ne-a informat cu privire la existenţa unui caz pozitiv. Închei prin a menţiona că toate activităţile Centrului de Copii şi Juniori al FCSB se desfăşoară în conformitate cu Protocolul Medical elaborat de către FRF, LPF, MTS şi MS”, a afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.