Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nick Cave va aduce în mai multe ţări din Europa turneul 'Conversations'

MNE.com
nick cave

Muzicianul australian Nick Cave va aduce în mai multe ţări din Europa turneul „Conversations”, descris ca un exerciţiu de relaţionare, scrie news.ro.

După concerte susţinute cu casa închisă în Australia şi Noua Zeelandă, turneul în care Cave răspunde întrebărilor fanilor şi interpretează la pian unele dintre cele mai cunoscute piesele ale lui va ajunge în şapte ţări europene.

Seria de concerte programate pentru lunile mai şi iunie va începe în Germania, la Hamburg, pe 13 mai, şi va cuprinde show-uri în Norvegia, Danemarca, Luxemburg, Olanda, Belgia şi Marea Britanie.

Dintre cele 18 concerte anunţate, Nick Cave va susţine în Regatul Unit nouă.

Citește și: Lungmetrajul 'Tripla Frontieră', cu Ben Affleck în rol principal, va fi lansat de Netflix - VIDEO

În prezent, Cave şi trupa lui, Bad Seeds, lucrează la cel de-al 17-lea album, primul după „Skeleton Tree”, lansat în 2016.

Născut pe 22 septembrie 1957, în Australia, Nick Cave este solist, compozitor şi textier. A înfiinţat, în 1983, Nick Cave & The Bad Seeds, care abordează o varietate largă de stiluri muzicale, de la post-punk, blues, pop şi jazz la garage-rock. Muzicianul, care este şi scriitor, poet, scenarist şi, ocazional, actor, abordează în cântecele lui teme precum moartea, religia, iubirea şi violenţa.

A debutat discografic în 1979, în grupul The Boys Next Door, cu „Door, Door”. Împreună cu The Bad Seeds, a lansat până în prezent 16 albume de studio, care se adaugă celor trei împreună cu The Birthday Party, grup în care a activat începând din 1973 timp de un deceniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.