Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nick Kyrgios susține că era să fie bătut la Australian Open: Ne-au amenințat că bat cu noi în sala de forță/ VIDEO

www.gettyimages.com
Nick Kyrgios

Jucătorul australian Nick Kyrgios şi compatriotul său Thanasi Kokkinakis au produs marea surpriză la dublu masculin, după ce i-au învins în turul doi pe liderii mondial, croaţii Mate Pavic şi Nikola Mektic, scor 7-6 (10/8), 6-3. Însă, după meci, Kyrgios susţine că staful croaţilor au vrut să-i bată.

Meciul s-a desfăşurat într-o atmosferă incendiară, lucru care nu a fost apreciat de croaţi: "Aveam o echipă slabă de învins, iar noi pur şi simplu am eşuat", a declarat Mektic după meci.

Deja prezentă pe teren, tensiunea s-a resimţit şi la vestiare. Clanul croat furios ar fi vrut chiar să se lupte cu preferaţii publicului, a dezvăluit Kyrgios într-un tweet. "Doar vă informeaz că după festivalul de dublu de ieri, antrenorul şi preparatorul fizic al adversarilor noştri au ameninţat că se vor lupta cu noi în sala de forţă. Tenisul este un sport blând. Totul pentru că m-am mişcat şi i-am lovit cu o minge de tenis”, a scris Kyrgios pe contul său de Twitter. Câteva momente mai târziu, compatriotul său a răspuns pe reţeaua de socializare: "A fost o nebunie. Au crezut că este UFC".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.