Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bădălău, dezvăluiri din interiorul şedinţei PSD: Mihai Fifor a fost propus pentru funcţia de premier, dar a refuzat

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Nicolae Bădălău, a declarat că ministrul Apărării, Mihai Fifor, a refuzat propunerea făcută în Comitetul Executiv Naţional (CExN) al partidului de a prelua pentru funcţia de prim-ministru.

El a afirmat marţi seara, în cadrul unei emisiuni la postul B1, că Fifor a respins propunerea pe motiv că are proiecte de finalizat la ministerul pe care îl conduce. "Domnul Fifor este o persoană extrem de respectabilă, dar noi am considerat, Comitetul Executiv, prin votul de astăzi, că doamna Dăncilă este nominalizarea noastră. Vreau să vă informez aici că şi domnul Fifor a fost propus în CEx şi dânsul a refuzat, motivând că are un proiect la Ministerul Apărării pe care doreşte să îl finalizeze. Şi cred că, în acelaşi timp, fiind şi preşedintele Consiliului (Consiliul Naţional al PSD - n.r.), are extrem de multă treabă la partid, la departament", a declarat Bădălău.

Mihai Fifor a fost desemnat, marţi, de preşedintele Klaus Iohannis, în funcţia de premier interimar, după demisia lui Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.